• ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ

9:00-15:00, Δευτέρα - Παρασκευή

11 Ιανουαρίου 2019

Ανανέωση των παρεχόμενων Οδοντιατρικών Υπηρεσιών του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ και για το 2019

Στο πλαίσιο αναβάθμισης και διεύρυνσης των παροχών του Ταμείου προς τα ασφαλισμένα μέλη του, σας γνωστοποιούμε ότι η Διοίκηση του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ταμείου με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ και τη συνεργαζόμενη με αυτήν εταιρεία HEALTHNET MANAGEMENT, ανανέωσε και για το νέο έτος 2019 την παροχή του πρωτοποριακού εκπτωτικού προγράμματος κάλυψης οδοντιατρικών υπηρεσιών για τα εγγεγραμμένα μέλη (κυρίως και εξαρτώμενα) του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ και τους γονείς των κυρίως μελών του με πολύ χαμηλό κόστος.

Ειδικότερα, η εταιρεία HEALTHNET MANAGEMENT, με την παρουσία Οδοντιατρείων στην πρωτεύουσα κάθε νομού καθώς και σε εκτεταμένο δίκτυο στο νομό Αττικής, θα παρέχει στα ασφαλισμένα μέλη του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες σε πολύ χαμηλές τιμές κοντά στο κόστος και με πανελλαδικό δίκτυο (οδοντιατρείων και οδοντιατρικών κέντρων) που καλύπτει όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Ενδεικτικά, ο καθαρισμός οδόντων θα κοστίζει μόνο 15 ευρώ, το σφράγισμα 20 ευρώ ενώ η εξαγωγή 30 ευρώ και η ορθοδοντική θεραπεία από 1580 ευρώ! Προνομιακές τιμές θα ισχύουν και για τις πλέον εξειδικευμένες μορφές θεραπείας, όπως για παράδειγμα η γλωσσική ορθοδοντική (lingual orthodontics), οι διαφανείς νάρθηκες (aligners), ανάλογα με την πολυπλοκότητα του περιστατικού και σε συνάρτηση με το υλικό και τη μέθοδο που θα επιλέξει ο ασθενής πάντα σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό.

Επιπλέον, εξασφαλίστηκε: α) για τους Ενήλικες Ασφαλισμένους του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ η δυνατότητα πραγματοποίησης ενός ΔΩΡΕΑΝ Οδοντιατρικού Διαγνωστικού Ελέγχου και β) για τα παιδιά η δυνατότητα πραγματοποίησης ενός ΔΩΡΕΑΝ Ορθοδοντικού Διαγνωστικού Ελέγχου και μίας ΔΩΡΕΑΝ φθορίωσης και απομάκρυνσης πλακών.

Στην ιστοσελίδα του Ταμείου μπορείτε να βρείτε στο πεδίο «Παροχές» - «Οδοντιατρική Περίθαλψη» το ηλεκτρονικό αρχείο με την ονομασία “ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019”, που περιλαμβάνει περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες χρήσης του οδοντιατρικού προγράμματος καθώς επίσης και πλήρη ενημέρωση τόσο για τα σημεία του πανελλαδικού δικτύου εξυπηρέτησης όσο και για τον αναλυτικό τιμοκατάλογο των πράξεων οδοντιατρικής που παρέχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Για αναλυτικές λεπτομέρειες και εξυπηρέτηση του οδοντιατρικού προγράμματος, οι ασφαλισμένοι του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ καλούνται να απευθύνονται αποκλειστικά στο ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 215 515 5318 του Ταμείου.

Υπογραμμίζεται ότι το νέο πρόγραμμα κάλυψης οδοντιατρικών υπηρεσιών του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ για τα ασφαλισμένα μέλη του ξεκινάει από 15 Ιανουαρίου 2019.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                     Ο Γραμματέας